Stoofpotje van paprika en lamsvlees
Stoofpotje van paprika en lamsvlees
Ingrediƫnten
Instructies
-
Bestrooi het lamsvlees met peper en zout.
-
Verhit 3 eetlepels olie en bak het vlees en de uien bruin.
-
Schenk er de bouillon bij.
-
Knijp de knoflook erboven uit.
-
Stoof het vlees 11/2 uur.
-
Maak de paprika's schoon en snijd ze in grove stukken.
-
Snijd de aubergine in plakken, bestrooi deze met zout en laat ze 15 minuten rusten.
-
Spoel de plakken af, dep ze droog en snijd ze in stukken.
-
Snijd de tomaten in vieren.
-
Verhit 2 eetlepels olie en bak de aubergine goudbruin.
-
Voeg de paprika's en tomaten toe en bak ze ± 5 minuten mee.
-
Voeg dit allemaal toe aan het lamsvlees en laat het nog ongeveer 15 minuten stoven.
-
Bestrooi het gerecht met peterselie.
-
Lekker met rijst.
-