Tomaten-basilicumstamppot met sjalottensaus

Tomaten-basilicumstamppot met sjalottensaus

Tomaten-basilicumstamppot met sjalottensaus

Niveau: Gemiddeld

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Verhit 25 gr boter en bak de tomaat met de Italiaanse kruiden al omscheppend 2 minuten.
  2. Bak de sjalot zachtjes in 30 gr boter.
  3. Voeg de azijn en de bouillon toe, breng de saus aan de kook en laat haar 3 minuten zachtjes koken.
  4. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Stamp de aardappelen met de gebakken tomaat, de basilicum en 25 gr boter fijn en schep de kerstomaatjes erdoor.
  6. Breng op smaak met peper.
  7. Serveer de saus bij de stamppot.

Notes

Tomaten-basilicumstamppot met sjalottensaus
Keywords: winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman
[instagram-feed]