Zelfgemaakte tjap-tjoy. Lekker en ook erg gezond! Het recept voor 4 personen en lekker met rijst.

Tjap-Tjoy
Ingrediënten
Instructions
-
Verhit de olie in een wok
-
Doe de knoflook, 3 eetlepels sojasaus en de rode peper hierbij en bak de kip om en om gaar en goudbruin.
-
Haal de kip uit de wok en verwarm weer een klein beetje olie
-
Voeg nu de groenten toe en wok ze op hoog vuur enkele minuten.
-
Giet dan de kippenbouillon erbij, gevolgd door 5 eetlepels soja, 5 eetlepels vissaus en de opgeloste maïzena.
-
Laat op laag vuur ongeveer 10 minuten pruttelen, totdat de bouillon wat is gebonden.
-
Doe de kip er bij en laat nog even door pruttelen
-
Schep de Tjap-Tjoy in een kom of op een bord, maak af met sesamzaad en serveer met rijst.