Taaitaaikorstjes
Taaitaaikorstjes
Ingrediƫnten
Instructies
-
Breng in een pan het water aan de kook en voeg er 175 gr honing, de keukenstroop en het anijspoeder aan toe.
-
Roer alles door elkaar en breng het al roerend weer aan de kook.
-
Meng het door de bloem tot een stevig deeg en laat dit afgedekt op een koele plaats 2 dagen rusten.
-
Meng er dan de karnemelk, 75 gr honing, de speculaaskruiden, het gemberpoeder en de soda door.
-
Rol het deeg op een met bloem bestoven glad werkvlak uit tot een lap van 1 cm dik en snijd deze in stukken van 4 x 8 cm.
-
Leg die op een met boter ingevette bakplaat en bestrijk ze met melk.
-
Bak de taaitaaikorstjes in het midden van een op 200C voorverwarmde oven in 30 minuten gaar.
-
Laat ze op een taartrooster afkoelen.
-