Sweet & spicy witlofstamppot met kerriesaus

Sweet & spicy witlofstamppot met kerriesaus

Sweet & spicy witlofstamppot met kerriesaus

Niveau: Gemiddeld

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Strooi de reepjes peper in kokend water en laat ze na 1 minuut uitlekken.
  2. Smelt de boter, voeg de bloem en het kerriepoeder toe en laat ze 2 minuten garen.
  3. Voeg de bouillon toe en breng die aan de kook.
  4. Roer de saus glad en laat nog 2-3 minuten zachtjes koken.
  5. Breng de saus pittig op smaak met tabasco of chilisaus.
  6. Stamp de aardappelen met de boter en de melk fijn en schep de witlof, ananas, rozijnen en reepjes peper door de puree.
  7. Breng op smaak met zout en peper.
  8. Serveer met de kerriesaus.

Notes

Sweet & spicy witlofstamppot met kerriesaus
Keywords: winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman
[instagram-feed]