Stamppot van bladspinazie

Lekker bij de stamppot: Pittige gehaktballetjes

  • Meng 250 gr gehakt met 2 eetlepels paneermeel, 1/2 losgeklopt ei, 1 eetlepel gehaktkruiden, 1 fijngeperst teentje knoflook en 1 eetlepel Franse mosterd.
  • Rol er 6 balletjes van en bak die in een klontje boter in ± 15 minuten bruin en gaar.

    Stamppot van bladspinazie

    Niveau: Gemiddeld

    Ingrediƫnten

    Instructies

    1. Verwarm de spinazie.
    2. Verhit de olie en bak de spekblokjes hierin uit.
    3. Pel en snipper de ui.
    4. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de rest van de paprika in blokjes.
    5. Bak de ui en de paprika 4 minuten met de spekblokjes mee.
    6. Giet de aardappelen af.
    7. Schud ze op, stamp ze fijn en meng ze met het ontbijtspekmengsel, de spinazie en de Boursin.

    Notes

    Lekker bij de stamppot: Pittige gehaktballetjes
  • Meng 250 gr gehakt met 2 eetlepels paneermeel, 1/2 losgeklopt ei, 1 eetlepel gehaktkruiden, 1 fijngeperst teentje knoflook en 1 eetlepel Franse mosterd.
  • Rol er 6 balletjes van en bak die in een klontje boter in ± 15 minuten bruin en gaar.
  • Keywords: winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman
    [instagram-feed]