Niveau: Gemiddeld
Varkensvlees met tomaten en aubergines

Varkensvlees met tomaten en aubergines

Varkensvlees met tomaten en aubergines

Niveau: Gemiddeld

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Zet het vuur laag, voeg de serehstengel, de gember en de kurkuma toe en laat het vlees op laag vuur gaar trekken.
  2. Haal het vlees uit de bouillon en laat het goed uitlekken. Dep het droog.
  3. Was de aubergines en verwijder de stelen. Was de tomaten.
  4. Snijd aubergines en tomaten in stukken.
  5. Maak de ui schoon en snijd hem in ringen.
  6. Bak in wat olie de aubergines, tomaten en uiringen aan.
  7. Voeg de sambal toe en roer alles goed door.
  8. Roer het vlees door het groentemengsel en laat alles goed heet worden.

Notes

Varkensvlees met tomaten en aubergines
Keywords: indisch, indonesisch, vleesgerecht, indonesische
[instagram-feed]