Niveau: Gemiddeld
Rijstpilav met paprika en lamsvlees

Rijstpilav met paprika en lamsvlees

Rijstpilav met paprika en lamsvlees

Niveau: Gemiddeld

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Snijd de paprika in stukjes.
  2. Verhit de boter en bak de blokjes vlees hierin met de ui en de paprika in ± 5 minuten bruin.
  3. Voeg de krenten, de shoarmakruiden en de rijst toe en bak het geheel op matig vuur omscheppend 2 minuten.
  4. Schenk de bouillon erbij, leg het deksel op de pan, breng het vocht aan de kook en laat de pilav op laag vuur in 10-15 minuten gaar worden.
  5. Rooster intussen de amandelen in een droge koekenpan goudbruin.
  6. Voeg naar smaak zout en peper aan de pilav toe en strooi de amandelen erover.

Notes

Rijstpilav met paprika en lamsvlees
Keywords: pasen, voorjaar, lam, lamsvlees
[instagram-feed]