Pompoensoep met geitenkaas
Pompoensoep met geitenkaas
Ingrediƫnten
Instructies
-
Snipper de uien en fruit ze in de olijfolie.
-
Snijd de pompoen in stukjes en voeg ze bij de ui.
-
Bak het al omscheppend mee.
-
Roer de tomatenpurree er door.
-
Schenk vervolgens de kippenbouillon erbij.
-
Borstel de limoen schoon en snijd hem in stukken.
-
Breng de soep aan de kook.
-
Voeg 2 stukken limoen toe.
-
Voeg de honing toe.
-
Laat de soep ca. 15 minuten zachtjes doorkoken.
-
Haal de stukken limoen uit de soep en pureer de soep met een staafmixer of met de blender.
-
Maak de soep pittig met zout en cayennepeper.
-
Verbrokkel de geitenkaas.
-
Serveer de soep met de stukjes geitenkaas en strooi de koriander erover.
-