Tips:
;Serveer bij de soep desgewenst in blokjes gesneden tomaat, komkommer en paprika. Erg lekker met warm knapperig stokbrood met kruidenboter en/of tappenades.
Gazpacho
Ingrediƫnten
Instructies
-
Pel de ui en de teentjes knoflook en hak ze fijn.
-
Was de paprika en snijd hem in de lengte door. Haal er de zaadlijsten en zaadjes uit en hak hem fijn.
-
Pureer de komkommer- en paprikasnippers in de mixer. Doe het mengsel in een diepe kom.
-
Pureer de ui- en knoflooksnippers op hun beurt in de mixer en meng ze dan door de komkommer en paprika in de kom.
-
Pureer de tomaten eveneens in de mixer en meng dan door de andere groentepuree.
-
Voeg er de olijfolie, de wijnazijn en de cayennepeper bij.
-
Breng op smaak met wat zout en meng het geheel goed.
-
Dek de kom af met een keukendoek en zet deze gedurende minstens vier uur in de koelkast voor het opdienen.
-