Niveau: Gemiddeld
Lamskarbonades met paprikaratatouille

Lamskarbonades met paprikaratatouille

Lamskarbonades met paprikaratatouille

Niveau: Gemiddeld

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Wrijf de karbonaadjes in met zout en peper en bestrijk ze met mosterd.
  2. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de karbonaadjes in ± 10
  3. minuten aan beide kanten bruin en gaar.
  4. Verhit intussen de rest van de olie in een andere koekenpan of hapjespan en bak de paprika met de Provençaalse kruiden ± 10 minuten.
  5. Pers de knoflook erboven uit en breng de ratatouille op smaak met zout en
  6. peper.
  7. Leg de karbonaadjes op 2 borden en schep de paprikaratatouille ernaast.
  8. Lekker met kummelaardappeltjes en gegratineerde aubergine.

Notes

Lamskarbonades met paprikaratatouille
Keywords: pasen, voorjaar, lam, lamsvlees
[instagram-feed]