Lamscurry met hazelnoten
Lamscurry met hazelnoten
Ingrediƫnten
Instructies
-
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
-
Schil de aardappelen en snijd ze in vieren.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Verhit de helft van de boter in een braadpan, roerbak de uien ± 3 minuten en schep ze uit de pan.
-
Verhit de rest van de boter in dezelfde pan en bak de stukjes vlees rondom bruin.
-
Roer er achtereenvolgens de bloem, de kerrie, de tomatenpuree en de bouillon door, voeg de uien weer toe en breng het geheel aan de kook.
-
Laat het vlees met het deksel op de pan in 11/2-2 uur zachtjes gaar sudderen.
-
Voeg ± 15 minuten voor het verstrijken van de kooktijd de bloemkoolroosjes, de stukjes aardappel en de kokosmelk toe.
-
Breng op smaak met zout en roer er van het vuur af de hazelnoten en de yoghurt door.
-
Serveer direct.
-