Niveau: Gemiddeld
Lamscurry 2

Lamscurry 2

Lamscurry 2

Niveau: Gemiddeld

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Verhit de boter in een (braad)pan en fruit de ui en de knoflook in ± 2 minuten zachtjes glazig.
  2. Roer er de ham, de tomaatblokjes, de tijm, de piment, het kaneelpoeder, zout en peper door en bak alles afgedekt zachtjes ± 3 minuten.
  3. Voeg het lamsvlees toe en bak het ± 5 minuten zachtjes mee.
  4. Verkruimel er het bouillontablet boven en roer er 2 dl water, de santen en de crème fraîche door.
  5. Breng het al roerend aan de kook en stoof het lamsvlees in ± 30 minuten zachtjes gaar.
  6. Roer het citroensap erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  7. Bestrooi met fijngeknipte peterselie.

Notes

Lamscurry 2
Keywords: pasen, voorjaar, lam, lamsvlees
[instagram-feed]