Lamscurry 1
Lamscurry 1
Ingrediƫnten
Instructies
-
Schil de aardappel, was hem en snijd hem in stukken.
-
Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn.
-
Verhit de olie in een braadpan, braad het vlees al omscheppend ± 5 minuten en schep het dan op een bord.
-
Fruit de ui ± 2 minuten in het achtergebleven bakvet.
-
Voeg de knoflook en de Kerrie Djawa toe en bak het ± 2 minuten.
-
Voeg de santen, de yoghurt (op kamertemperatuur) en de aardappel toe, verkruimel het bouillontablet erboven en voeg het vlees weer toe.
-
Laat de lamscurry afgedekt in ± 30 minuten gaar stoven.
-
Breng op smaak met zout en peper.
-
Kook de broccoli in ruim kokend water met zout in ± 5 minuten beetgaar en laat uitlekken.
-
Maak op een schaal een broccolirand en schep de lamscurry er middenin.
-