Lamsbout

Lamsbout

Lamsbout

Niveau: Gemiddeld

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Bestrooi het vlees met zout, peper en de kruiden.
  2. Leg het in een bakblik op het rooster van de oven en laat het in ± 11/2
  3. uur gaar worden; het is dan nog rosé.
  4. Haal het vlees uit de oven en laat het afkoelen.
  5. Roer voor de saus de jus door het vleesnat in het bakblik.
  6. Giet alles over in een sauspan en breng het aan de kook.
  7. Maak een papje van de bloem met wat water en voeg dit al roerend aan de
  8. saus toe.
  9. Doe de crème fraîche erbij, laat het op laag vuur ± 4 minuten pruttelen
  10. en breng op smaak met peper, zout en sojasaus.
  11. Geef er aardappelen, gebakken champignons en een groente naar keuze bij.

Notes

Lamsbout
Keywords: pasen, voorjaar, lam, lamsvlees
[instagram-feed]