Lamsbout met rode wijnsaus, tuinbonen en aardappelterrine

Saus:

  • Laat de rode wijn met de port, de fijngehakte sjalotjes, wat tijm en rozemarijn tot 1/4 inkoken.
  • Zeef dit, voeg de kalfsfond toe en laat verder inkoken.
  • Monteer de saus met boter.

    Lamsbout met rode wijnsaus, tuinbonen en aardappelterrine

    Niveau: Gemiddeld

    Ingrediƫnten

    Instructies

    1. Dop en blancheer de tuinbonen, spoel ze met koud water af en haal het velletje eraf.
    2. Snijd het ontbijtspek zeer fijn.

    Notes

    Saus:
  • Laat de rode wijn met de port, de fijngehakte sjalotjes, wat tijm en rozemarijn tot 1/4 inkoken.
  • Zeef dit, voeg de kalfsfond toe en laat verder inkoken.
  • Monteer de saus met boter.
  • Keywords: pasen, voorjaar, lam, lamsvlees
    [instagram-feed]