Ga naar inhoud
Op zoek naar iets?
Recepten, moestuin en meer
Recepten, moestuin en meer
Home
Kerstmis
Vega
Maaltijden
Ontbijt
Lunch
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Alle recepten
Zoeken
Home
Recepten
Lamsbout met rode wijnsaus, tuinbonen en aardappelterrine
Lamsbout met rode wijnsaus, tuinbonen en aardappelterrine
Print recept
Saus:
Laat de rode wijn met de port, de fijngehakte sjalotjes, wat tijm en rozemarijn tot 1/4 inkoken.
Zeef dit, voeg de kalfsfond toe en laat verder inkoken.
Monteer de saus met boter.
Print recept
Lamsbout met rode wijnsaus, tuinbonen en aardappelterrine
Auteur:
De Chef
Keuken:
Geen
Soort:
Geen
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
Opdieningen
1
lamsbout
2
kg tuinbonen
100
gr ontbijtspek
71
⁄
2
dl droge rode wijn
2
dl rode port
2
sjalotten
1
takje tijm
1
takje rozemarijn
1
liter kalfsfond
100
gr boter
500
gr Nicola aardappelen
1
kg Biltstar aardappelen
1
bos peterselie
bonenkruid
Instructies
Dop en blancheer de tuinbonen, spoel ze met koud water af en haal het velletje eraf.
Snijd het ontbijtspek zeer fijn.
Notes
Saus:
Laat de rode wijn met de port, de fijngehakte sjalotjes, wat tijm en rozemarijn tot 1/4 inkoken.
Zeef dit, voeg de kalfsfond toe en laat verder inkoken.
Monteer de saus met boter.
Keywords:
pasen, voorjaar, lam, lamsvlees
Tags
lam
lamsvlees
pasen
voorjaar
L
lam
L
lamsvlees
P
pasen
V
voorjaar
Lamsschotel met broccoli
Gemiddeld
Vorige
L
lam
L
lamsvlees
P
pasen
V
voorjaar
Green stuffed New Zealand lamb
Gemiddeld
Volgende
[instagram-feed]
×
Login
E-mail of gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
Wachtwoord vergeten?