Te veel witte wijn kan in dit gerecht overheersen! Serveren met aardappels.
Kalkoen met bloemkool en broccoli
Ingrediƫnten
Instructies
-
Snijd de kalkoenfilet in dobbelsteentjes.
-
Pel en snipper de ui.
-
Maak de broccoli en de bloemkool schoon en verdeel ze in kleine roosjes.
-
Bestrooi het vlees met wat peper en zout.
-
Bak het vlees in wat olie al omscheppend bruin en gaar.
-
Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
-
Fruit de ui.
-
Voeg de bloemkool toe en bak deze in 5 minuten. Steeds omscheppen.
-
Schep de broccoli door de boemkool en bak ze 3 minuten mee.
-
Voeg het vlees en de mosterd toe en verwarm het al omscheppend.
-
Schenk de wijn bij het mengsel en breng het aan de kook.
-
Breng het gerecht op smaak met wat peper en zout.
-