Lekker met gekookte aardappelen en tomatensla.
Kabeljauw met avocadocreme
Ingrediƫnten
Instructies
-
Bestrooien met zout en peper. Citroenen wassen. 1 Citroen uitpersen. 2 Citroenen in plakjes snijden.
-
Doe de vis, de plakjes citroen en de wijn in een pan.
-
De vis met deksel op de pan in ongeveer 10 minuten zachtjes tegen de kook aan gaar laten worden.
-
Intussen avocado's overlangs halveren. Pitten verwijderen. Met lepel vruchtvlees uit de schil scheppen en in een kom doen.
-
Citroensap toevoegen.
-
Met vork goed fijnprakken.
-
Zure room erdoor roeren.
-
Op smaak brengen met zout, peper en een snufje cayennepeper.
-
Met schuimspaan vis voorzichtig uit de pan scheppen en op een schaal leggen.
-
Plakjes citroen er omheen leggen.
-
Avocado-creme over de vis verdelen.
-
Bieslook erboven fijn knippen.
-