Balkan-stoofschotel

Serveren met zilvervliesrijst en een frisse salade

Balkan-stoofschotel

Niveau: Gemiddeld Total Time 20 minuten

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Snijd de steel van de broccoli in kleine schijfjes, houd vooralsnog de rozetjes apart. De rozetjes hoeven minder lang te koken en worden pas later toegevoegd.
  2. Als de ui glazig begint te worden, voeg dan de schijfjes van de broccolistronkjes toe.
  3. Na circa 5 minuten de in kleine stukjes gesneden paprika toevoegen samen met de broccolirozetjes.
  4. Maak de champignons schoon en snijd ze in schijfjes. Voeg ze bij de broccoli en schep zo nu en dan om.
  5. Laat de stukjes tomaat uitlekken en voeg de tomaten en wat sap toe aan het groentenmengsel.
  6. Breng het geheel op smaak met paprikapoeder, provencaalse kruiden, zout en peper.

Notes

Serveren met zilvervliesrijst en een frisse salade
Keywords: herfst winter
[instagram-feed]