Spaanse lamsstoofpot
Spaanse lamsstoofpot
Ingrediƫnten
Instructies
-
Verwarm de olie en bak het vlees snel aan alle kanten aan.
-
Strooi er de gesnipperde ui en knoflook tussen en laat even verder bakken.
-
Voeg er dan de in dunne ringen gesneden paprika's, de in stukjes gesneden sperzieboontjes en de in blokjes gesneden
-
aubergine bij.
-
Schep nog even om en laat enkele minuten verder bakken.
-
Voeg er dan de in plakken gesneden aardappelen bij en strooi er paprikapoeder over (eventueel wat scherpe rode peper).
-
Leg er tenslotte de gepelde en in plakken gesneden tomaten op
-
en giet er de voorverwarmde wijn over.
-
Dek de pan af, zet hem in een goed voorverwarmde oven van 180 gr en laat het gerecht daarin zachtjes in een klein uurtje
-
gaar worden.
-
Serveer met peterselie bestrooid.
-