Mediterrane vegetarische paella
Mediterrane vegetarische paella
Ingrediƫnten
Instructies
-
Snijd de ui en paprika in stukjes.
-
Snijd de cherrytomaatjes in tween.
-
Verhit de olie op halfhoog vuur in een hapjespan.
-
Voeg de ui toe en bak deze tot hij zacht is.
-
Voeg knoflook en paprika toe en bak ze, al roerend 1 minuut.
-
Voeg rijst en chilipoeder toe.
-
Maak de bouillon in een apart pannetje.
-
Voeg de kurkuma toe.
-
Schenk vervolgens de bouillon in de hapjespan.
-
Voeg wijn en tomaatjes toe.
-
Breng alles aan de kook, zet het vuur laag en laat het afgedekt koken tot de rijst beetgaar en de bouillon bijna geabsorbeerd is.
-
Roer de erwten erdoor en haal de pan van het vuur.
-
Meng citroensap, olie en basilicum en kruid het mengsel.
-
Roer de dressing door het eten.
-
Bestrooi het geheel met de stukjes feta.
-