Irish stew 1
Irish stew 1
Ingrediƫnten
Instructies
-
Snijd de savooiekool in grove snippers.
-
Verdeel de winterwortels in plakjes, het selderijknolletje in blokjes, de
-
geschilde aardappelen en de uien in schijven en snipper het witte deel van
-
de preien.
-
Leg dit alles, behalve de aardappelen, in lagen in een beboterde ovenschaal, het vlees onderin, de uien bovenop.
-
Strooi er zout en peper over, leg er verspreid 5 eetlepels boter op en voeg het bouquet garni toe.
-
Vul de schaal voor 3/4 met bouillon en breng het geheel aan de kook.
-
Neem de schaal dan van het vuur en zet hem in de oven.
-
Stoof het gerecht 1 uur, leg er dan de aardappelschijven en nog enkele eetlepels boter op en stoof het geheel tot de aardappelen gaar zijn.
-
Verwijder voor het serveren het bouquet garni.
-