Extra nodig: zeef, staafmixer en cocktailprikkers.
Gevulde kipfilet met rode paprikasaus
Ingrediƫnten
Instructies
-
Snijd de kipfilets in en vul ze met een mengsel van de kaas, de gele paprika, 2 el van het bieslook en peper naar smaak.
-
Vouw de kipfilets dicht en steek ze vast met cocktailprikkers.
-
Fruit de ui en de rode paprika ongeveer 5 minuten in de hete boter.
-
Roer de bloem erdoor. Schenk beetje bij beetje al roerende de bouillon erbij.
-
Kook de saus 10 minuten al roerende op een laag vuur.
-
Pureer de saus en wrijf hem door een zeef.
-
Voeg peper en zout naar smaak toe en houd de saus warm.
-
Bak de met peper en zout bestrooide kipfilets in de hete olie rondom mooi bruin. Laat ze op een laag vuur in ongeveer 20 minuten helemaal gaar worden.
-
Snij de kipfilets in plakjes en serveer ze met de saus.
-
Bestrooi het geheel met de rest van de bieslook.
-