Verwarm de oven voor op 190 graden.
Kaas-champignonbroodjes
Ingrediƫnten
Instructies
-
Laat de plakjes bladerdeeg vast ontdooien.
-
Snijd de champignons in plakjes en de paprika in stukjes.
-
Verhit de boter en bak de champignons en pers de knoflook erboven uit. Af en toe omscheppen.
-
Haal de pan van het vuur en laat het mengsel afkoelen.
-
Voeg vervolgens de stukjes paprika erdoor.
-
Meng de zure room met mosterd en kaas.
-
Snijd 10 rondjes van 14 cm doorsnede uit het deeg en leg ze op de bakplaat.
-
Bestrijk 5 rondjes met het roommengsel.
-
Laat langs de rand 1 cm. vrij.
-
Verdeel het champignonmengsel erover.
-
Bestrooi ze met 2 theelepels van de extra geraspte kaas.
-
Klop het ei los.
-
Leg de plakjes bladerdeeg die over zijn op de plakjes met vulling en druk de randen met een vork goed op elkaar.
-
Bestrijk de bovenkant van de broodjes met ei.
-
Strooi de rest van de kaas erover.
-
Bak de broodjes in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.
-