Variatietip: Garneer dit gerecht eens met gefrituurde tempe of tahoe. Gado Gado is een lekkere en gezonde Surinaams-Javaanse groente-ei salade; de gebruikte groenten worden slechts even opgekookt, waardoor ze knapperig en de natuurlijke vitaminen zoveel mogelijk behouden blijven. Van de verschillende groenten maakt men na het opkoken kleine porties gegarneerd met hardgekookte eieren en/of gefrituurde tempeh of tahoe; vervolgens wordt de speciale Surinaamse Gado Gado Saus erover geschonken, waarmee een zeer smaakvol groentegerecht wordt verkregen.
Gado Gado (groente-ei salade met gado gado saus)
Ingrediƫnten
Instructies
-
- kool: 3-4 minuten
-
- kouseband: 2 minuten
-
- taugé: 1 minuut
-
Na het opkoken van elke groente, die uit het water halen en goed uitlekken. Maak kleine porties van een mix van deze groenten; garneer met de hardgekookte eieren en met rode uien (in ringen gesneden)
-
-