Bitterkoekjespudding
Bitterkoekjespudding
Ingrediƫnten
Instructies
-
Schep de bitterkoekjes uit de melk.
-
Leg ze in een schaal. Schenk er de rum overheen en leg op ieder bitterkoekje een beetje frambozenjam.
-
Breng de melk met de citroenschil aan de kook.
-
Meng in een kom de griesmeel, de suiker met wat zout.
-
Strooi dit al roerend in de kokende melk.
-
Blijf roeren totdat het mengsel begint te binden.
-
Laat de griesmeel gaar worden in ongeveer 10 minuten op laag vuur.
-
Verwijder de citroenschil.
-
Haal de griesmeelpudding van het vuur.
-
Klop de eierdooier met 1 eetlepel koud water en 1 eetlepel pudding.
-
Roer dit mengsel door de griesmeelpudding.
-
Klop het eiwit stijf en spatel dit door de pudding.
-
Giet de pudding in de schaal en laat de pudding in de koelkast opstijven.
-