Ga naar inhoud
Op zoek naar iets?
Recepten, moestuin en meer
Recepten, moestuin en meer
Home
Kerstmis
Vega
Maaltijden
Ontbijt
Lunch
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Alle recepten
Zoeken
Home
Recepten
Asperges in een jasje uit de Elzas
Asperges in een jasje uit de Elzas
Print recept
Asperges in een jasje uit de Elzas
Print recept
Asperges in een jasje uit de Elzas
Auteur:
De Chef
Keuken:
Geen
Soort:
Geen
Niveau:
Gemiddeld
Ingrediƫnten
Opdieningen
Kook
asperges zoals algemeen bekend is, of maak een potje open, als verse te duur of niet te koop zijn. Het mogen witte, groene of stukjes zijn.
Laat
de asperges uitlekken en maak ze goed droog.
Maak
een niet te dun papje van meel, zout, suiker, ei, melk en wat bier.
Maak
olie, om te frituren, goed heet (zonder netje).
Haal
een droge asperge door het papje, dat er dan goed aan moet kleven en leg dit in de hete olie.
Laat
er een mooi bruin kostje op komen.
Ga
zo door tot alle asperges gebakken zijn en bewaar de reeds gebakken asperges op een warme schaal.
Instructies
Maar ook heerlijk bij een gekookte aardappel.
Notes
Asperges in een jasje uit de Elzas
Keywords:
asperge, asperges, spargel, lente
Tags
asperge,
asperges,
lente
spargel,
A
asperge,
A
asperges,
L
lente
S
spargel,
Asperges met Beaujolaissaus
Gemiddeld
Vorige
A
asperge,
A
asperges,
L
lente
S
spargel,
Aspergeragoût met ham
Gemiddeld
Volgende
[instagram-feed]
×
Login
E-mail of gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
Wachtwoord vergeten?