Zuurkoolstamppot met viscurry
Zuurkoolstamppot met viscurry
Ingrediƫnten
Instructies
-
Roer een papje van 1 dl yoghurt, het citroensap en 2 eetlepels tandoorikruiden.
-
Snijd de vis in blokjes en schep de kruidenyoghurt erdoor.
-
Snipper de ui, breek de kaneelstokjes in stukjes en fruit die samen in 2 eetlepels olie tot de ui zacht is.
-
Schep de zuurkool erop, voeg 1 dl water toe en stoof de zuurkool zachtjes 1 minuut.
-
Schep de visblokjes om met wat bloem.
-
Verhit de frituurolie tot 175°C en bak de visblokjes hierin in delen 4-5
-
minuten.
-
Houd ze warm.
-
Giet de aardappelen af, stamp ze tot een grove puree en schep er 2 dl yoghurt door.
-
Neem de kaneelstokjes uit de zuurkool en schep de zuurkool door de puree.
-
Geef de tandoorivis er apart bij en strooi er koriandergroen over.
-