Extra nodig: frituurpan.;
Tropische oliebol
Ingrediƫnten
Instructies
-
Breng de rozijnen met de amaretto aan de kook. Laat dit zachtjes doorkoken totdat het bijna verdampt is.
-
Was en rasp de schil van de sinaasappel en citroen.
-
Pers de vruchten uit en leng het sap aan met lauwwarm water tot een halve liter.
-
Maak een beslag van de oliebollenmix. Gebruik in plaats van een halve liter water de halve liter vruchtensap en volg verder de gebruiksaanwijzing.
-
Schep de rozijnen, het amandelschaafsel, de sinaasappelrasp en de citroenrasp door het beslag.
-
Laat het beslag ca. 30 minuten op een tochtvrije plaats onder een vochtige doek rusten.
-
Bak vervolgens de oliebollen in de frituurpan volgens de gebruiksaanwijzing.
-
Meng de poedersuiker met de kokos.
-
Bestrooi de oliebollen royaal met het kokosmengsel.
-
-