Stoofschotel van lam
Stoofschotel van lam
Ingrediƫnten
Instructies
-
Verhit 75 gr boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin.
-
Strooi er de bloem erover en schep om.
-
Doe de wijn erbij en meng goed.
-
Voeg de tomaten, de knoflook, 3 eetlepels kruiden en de bolletjes koolrabi toe.
-
Bak het spek in de rest van de boter spek ± 8 minuten uit.
-
Doe de sjalot erbij en bak nog ± 5 minuten.
-
Schep het spek en de sjalot door het vleesmengsel en laat met het deksel op de pan ± 11/2 uur zacht koken.
-
Breng op smaak met zout en peper en bind het vocht desgewenst met allesbinder.
-
Warm alles nog even goed door en bestrooi het gerecht voor het serveren met de rest van de kruiden.
-
Lekker met tagliatelle.
-