Pasta met groene asperges en zalm
Pasta met groene asperges en zalm
Ingrediƫnten
Instructies
-
Snijd de houtachtige uiteinden van de asperges.
-
Snijd de asperges in stukjes van ± 4 cm.
-
Snijd de bosuitjes in ringetjes.
-
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil eraf en pers de limoen uit.
-
Snijd de zalmfilet in blokjes.
-
Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de asperges met de bosui ± 2
-
minuten op matig vuur.
-
Roer de geraspte limoenschil met het limoensap en de bouillon erdoor en
-
voeg de blokjes zalm toe.
-
smoor de asperges en de zalm in nog ± 3 minuten zachtjes gaar.
-
laat het vocht verdampen.
-
Voeg naar smaak zout en peper toe.
-
Giet de pasta af en roer er de crème fraîche en naar smaak zout en peper door.
-
Schep de pasta in de borden, verdeel er de asperges en de zalm over en bestrooi met het basilicum en de Parmezaanse kaas.
-
Lekker met een frisse salade.
-