Nasi Goreng is een bijzonder populair rijstgerecht in Suriname; in Suriname vindt men dan ook verschillende nasi varianten afkomstig uit de keukens van de verschillende bevolkingsgroepen. Nasi Goreng met Quorn is een nasi zonder vlees, ontwikkeld in de Hindoestaanse keuken in Nederland
Nasi Goreng met Quorn
Ingrediƫnten
Instructies
-
Quorn toevoegen en enkele minuten lichtbruin bakken ; hieraan toevoegen 5 eetlepels Nasi Goreng (roerbakmix), selderij, tomatenpuree, peper, prei en het geheel 3 minuten roerbakken. 3 kopjes gekookte rijst toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken; de laatste minuut de eieren toevoegen en goed omscheppen. Eventueel zout naar smaak toevoegen.
-
Kouseband, Exotimex
-
Redi Pepre Sauce,
-
Zuurgoed en/of
-
Gebakken Banaan.
-
Variatietip: Verrijk de smaak met Faja Lobi Pinda-
-
Saté saus.
-