Masterbeef met Kouseband Krioro

Masterbeef wordt vervaardigd van vlees van jonge stieren, dat op een unieke manier gezouten en vervolgens op een bijzondere manier gerijpt wordt; hierdoor wordt een kwalitatief hoogwaardig vleesproduct verkregen met een exclusieve smaak, dat in Suriname en de Ned. Antillen een grote populariteit geniet.

Masterbeef met Kouseband Krioro

Niveau: Gemiddeld

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Voeg 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), de kouseband en 1 1/2 kopje water toe en schep het om; het geheel 25 minuten met gesloten deksel op matig vuur laten sudderen.
  2. selderij. Variatietip: Voeg naar smaak
  3. Kotomisi Cocosmelk toe. Voeg eens 50 gram gedroogde garnalen toe voor een lekkere moksie alesie. Varieer de kouseband met amsoi, oker, aubergine, sperziebonen of maïskolfjes.

Notes

Masterbeef wordt vervaardigd van vlees van jonge stieren, dat op een unieke manier gezouten en vervolgens op een bijzondere manier gerijpt wordt; hierdoor wordt een kwalitatief hoogwaardig vleesproduct verkregen met een exclusieve smaak, dat in Suriname en de Ned. Antillen een grote populariteit geniet.
Keywords: suriname, surinaams, recept, recepten, koken
[instagram-feed]