Lamsworstjes aan pennen
Lamsworstjes aan pennen
Ingrediƫnten
Instructies
-
Laat het mengsel afkoelen.
-
Maak het gehakt aan met 2 eetlepels gehakte peterselie, de oregano, het eiwit, de olie, het broodkruim, de helft van de lente-uien en zout en peper.
-
Roer er de afgekoelde tomatenmoes door en zet het gehakt ± 30 minuten in de koelkast.
-
Verdeel het gehakt in 4 gelijke porties en vorm er 10 cm lange worstjes van.
-
Rijg elk worstje aan een vleespen en druk het gehakt stevig aan.
-
Rooster de worstjes in 8-10 minuten egaal lichtbruin; keer ze regelmatig.
-
Hak de overgebleven ui en de kappertjes zo fijn mogelijk, roer ze met de rest van de peterselie door de yoghurt en breng op smaak met peper.
-
Serveer de lamsworstjes met de yoghurtsaus, een gepofte aardappel en een salade.
-