Kipsate

Hoe langer je het marineert, he lekkerder het vlees wordt. ;De saus maak je pittiger met wat sambal. Met warm stokbrood en salade. Prima voor bij een barbeque.

Kipsate

Niveau: Gemiddeld Total Time 1 uur

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Vlees:
  2. Snij de kipfilet in blokjes
  3. Rijg ze aan het stokje
  4. Laat het minimaal 6 uur marineren
  5. Rooster ze op een zacht vuurtje gaar
  6. De saus:
  7. Maak het potje satesaus klaar zoals het op de verpakking staat.
  8. Voeg de kerriepoeder, geperste knoflook, fijn gesneden ui en ketjap toe.
  9. Verdun de saus met een scheutje melk
  10. Laat lekker pruttelen
  11. Als het te dik wordt kan je het weer verdunnen met water of melk.

Notes

Hoe langer je het marineert, he lekkerder het vlees wordt. ;De saus maak je pittiger met wat sambal. Met warm stokbrood en salade. Prima voor bij een barbeque.
Keywords: barbeque bbq zomer lekker
[instagram-feed]