Pittig receptje! Serveren met grote kan water.;Lekker met rijst.
Kipcurry
Ingrediƫnten
Instructies
-
Snij de kipfilet in blokjes.
-
Pel en snipper de uien.
-
Kook de rijst volgens de verpakking.
-
Verhit de zonnebloemolie en bak de ui, knoflook en de kip in ca. 5 minuten bruin.
-
Pers de knoflook erboven uit.
-
Roer de kerriepasta door het kipmengsel en laat dit ca. 1 minuut bakken.
-
Schenk de bouillon erbij en voeg de sperziebonen toe.
-
Laat het gerecht ca. 15 minuten zachtjes afgedekt stoven tot de groenten en de kip gaar zijn.
-
Was en snij de bosuitjes in schuine stukjes en voeg ze de laatste 5 minuten toe.
-
Schenk de yoghurt bij de kipcurry en verwarm deze even mee.
-
Rijst en curry apart opdienen.
-