Total Time: 10 minuten Niveau: Gemiddeld
Lamscurry 6

Tip: Bij deze pittige curry smaakt een bijgerecht van door gekookte witte rijst geschepte mangoblokjes, komkommerblokjes, koriander en Bulgaarse yoghurt lekker fris.

Lamscurry 6

Niveau: Gemiddeld Total Time 10 minuten

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Pers de citroen uit.
  2. Snijd de lamsbout in stukken.
  3. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in 4 minuten aan.
  4. Voeg het citroensap, de Tikka Masala en 1 dl warm water toe, pers de knoflook erboven uit en stoof het vlees afgedekt op laag vuur in 35 minuten gaar.
  5. Voeg de laatste 15 minuten de kokoscrme toe en breng eventueel op smaak met zout.
  6. Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin en garneer de lamscurry met de amandelen en met reepjes bosui.

Notes

Tip: Bij deze pittige curry smaakt een bijgerecht van door gekookte witte rijst geschepte mangoblokjes, komkommerblokjes, koriander en Bulgaarse yoghurt lekker fris.
Keywords: pasen, voorjaar, lam, lamsvlees
[instagram-feed]