De ui kan door prei vervangen worden. Paprika door tomaten. Bak op het laatst nog wat taug mee. Serveren met (bruin) brood.
Snelle koolschotel
Ingrediƫnten
Instructies
-
Hak de knoflook.
-
Bak de ui in de olie goudbruin.
-
Neem een ruime (hapjes-)pan en verhit de olie.
-
Voeg de knoflook en kerriepoeder toe en bak ze goed mee.
-
Doe de kool er bij en bak die 1 2 minuten mee.
-
Goed blijven omscheppen. De kool moet knapperig blijven.
-
Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en zaden en snijd hem in repen.
-
Voeg de paprika toe en bak het geheel nogmaals 1 2 minuten.
-
Klop de eieren los en voeg de peper, zout en suiker naar smaak toe.
-
Schenk over het koolmengsel en laat de eieren boven een warmtebron stollen.
-
Alles is klaar wanneer de eieren gestold zijn, maar nog wel glanzen.
-