Lamsvlees met aardappelen en aubergines
Lamsvlees met aardappelen en aubergines
Ingrediƫnten
Instructies
-
Was de pepers, verwijder de steeltjes en snijd ze overdwars open.
-
Haal de pitjes eruit en hak ze fijn.
-
Meng muntblaadjes, pepers en knoflook door het citroensap en wrijf hiermee de plakken vlees in.
-
Laat het vlees zo een uur marineren,
-
Kook intussen de aardappelen in de schil, laat ze afkoelen en pel ze.
-
Maak de ui schoon en snijd hem in ringen.
-
Was de aubergines, verwijder de stelen en snijd ze in schijven.
-
Was de tomaten en snijd ze in vieren.
-
Bak het vlees in hete olie aan weerskanten aan.
-
Zet het vuur laag, voeg een kopje water toe en laat het bijna gaar worden.
-
Doe de groenten bij het vlees, roer ze even am en laat het gerecht nog tien minuten stoven.
-
-