Radicchiostamppot met geitenkaas en mango
Radicchiostamppot met geitenkaas en mango
Ingrediƫnten
Instructies
-
Was de krapjes radicchio en snijd ze in dunne reepjes.
-
Schil de mango, snijd de plakken van de pit en snijd deze in stukjes.
-
Snijd de geitenkaas in stukjes.
-
Rooster de hazelnoten in een droge koekepan op laag vuur goudbruin.
-
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
-
Roer er de boter en zoveel melk door dat een smeuïge puree ontstaat.
-
Voeg de majoraan en peper toe.
-
Schep de radicchio en de mango erdoor en warm de stamppot op zacht vuur
-
nog enkele minuten door; de radicchio moet wel knapperig blijven.
-
Schep op het laatst de kaas en de hazelnoten door de stamppot.
-
Breng de radicchiostamppot op smaak met zout en peper.
-