Niveau: Gemiddeld
Radicchiostamppot met geitenkaas en mango

Radicchiostamppot met geitenkaas en mango

Radicchiostamppot met geitenkaas en mango

Niveau: Gemiddeld

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Was de krapjes radicchio en snijd ze in dunne reepjes.
  2. Schil de mango, snijd de plakken van de pit en snijd deze in stukjes.
  3. Snijd de geitenkaas in stukjes.
  4. Rooster de hazelnoten in een droge koekepan op laag vuur goudbruin.
  5. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
  6. Roer er de boter en zoveel melk door dat een smeuïge puree ontstaat.
  7. Voeg de majoraan en peper toe.
  8. Schep de radicchio en de mango erdoor en warm de stamppot op zacht vuur
  9. nog enkele minuten door; de radicchio moet wel knapperig blijven.
  10. Schep op het laatst de kaas en de hazelnoten door de stamppot.
  11. Breng de radicchiostamppot op smaak met zout en peper.

Notes

Radicchiostamppot met geitenkaas en mango
Keywords: winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman
[instagram-feed]