Kabeljauw met tomaat en kaas

Verwarm de oven voor op 200 graden. Serveren met gekookte aardappels of (pandan)rijst.;

Kabeljauw met tomaat en kaas

Niveau: Gemiddeld Total Time 45 minuten

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Bak de gesnipperde ui in een beetje olijfolie glazig.

  2. Snijd de tomaten in blokjes.

  3. Voeg ze bij de ui en breng het goed op smaak met zout en peper.

  4. Voeg nu de kaas toe toe en laat deze op matig vuur smelten.

  5. Bedek de gehele bodem van de (ingevette) ovenschaal met de bliktomaten.

  6. Leg hierop de kabeljauwfilets.

  7. Giet het mengsel van tomaat en kaas over de vis.

  8. Zet de schaal 25-30 minuten in de oven.

Notes

Verwarm de oven voor op 200 graden. Serveren met gekookte aardappels of (pandan)rijst.;
Keywords: vis
Tags
Volg ons op Instagram!