Asperges met een Italiaans tintje

De mayonaise kan ruim een dag van tevoren bereid worden, maar de

  • sardientjes moeten zo kort mogelijk van tevoren toegevoegd worden.

    Asperges met een Italiaans tintje

    Niveau: Gemiddeld

    Ingrediƫnten

    Instructies

    1. Klop in een rustig tempo druppelsgewijs olie door de eidooier en voeg de mosterd, het citroensap, de knoflook en peper en zout toe.
    2. Pureer de sardines in een keukenmachine, voeg de mayonaise toe en maak de saus zacht met de room.
    3. Leg om en om 3 groene en 3 witte asperges op de borden en drapeer de saus erop.
    4. Prak het hardgekookte ei fijn.
    5. Garneer het gerecht met de tomaatblokjes, de bieslook, de peterselie, de kappertjes en het ei.

    Notes

    De mayonaise kan ruim een dag van tevoren bereid worden, maar de
  • sardientjes moeten zo kort mogelijk van tevoren toegevoegd worden.
  • Keywords: asperge, asperges, spargel, lente
    [instagram-feed]