Aspergeloempiaatjes met geroosterde courgette
Aspergeloempiaatjes met geroosterde courgette
Ingrediƫnten
Instructies
-
Giet er olijfolie over en bestrooi ze met peper en zout.
-
Kook de doperwtjes en de asperges enkele minuten en laat ze vervolgens in
-
koud water schrikken.
-
Snijd de asperges in stukken.
-
Bak voor de loempiaatjes de knoflookteentjes, de chili en de lente-ui in wat olijfolie in een wok.
-
Voeg onmiddellijk de asperges, de doperwtjes en de garam masala toe.
-
Bak 1 minuut en neem de pan van het vuur.
-
Smeer de loempiavellen in met olie, verdeel er het groentemengsel over en vouw tot een driehoek.
-
Bak ze in 10 minuten in een hete oven (200°C) knapperig.
-
Maak in een blender een saus van de dille, peterselie, mosterd, gember en
-
4 eetlepels water en voeg een scheut olijfolie en wat peper en zout toe.
-
Maak een garnituur van de in reepjes gesneden daikonkers, de rode biet en
-
het bieslook, op smaak gebracht met olijfolie en citroensap.
-
Leg de courgette op een bord, leg er 2 loempiaatjes en vervolgens het garnituur op en giet de groene saus erover.
-