Niveau: Gemiddeld
Witte koolstamppot met seroendeng en pindasaus

Witte koolstamppot met seroendeng en pindasaus

Witte koolstamppot met seroendeng en pindasaus

Niveau: Gemiddeld

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui, kool en gember hierin 5 minuten.
  2. Breng op smaak met zout en laos.
  3. Bereid de pindasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en breng extra op smaak met de ketoembar, de ketjap en de sambal.
  4. Stamp de aardappelen fijn en meng de kool, de ui en de gember door de puree.
  5. Breng op smaak met zout en laos.
  6. Bestrooi de stamppot met seroendeng en serveer met de pindasaus.

Notes

Witte koolstamppot met seroendeng en pindasaus
Keywords: winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman
[instagram-feed]