Kruidige lamsburgers
Kruidige lamsburgers
Ingrediƫnten
Instructies
-
Knip of snijd het spek in kleine stukjes.
-
Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en fruit de ui en het spek hierin ± 3 minuten.
-
Snijd de korst van het brood en verkruimel het boven een kommetje.
-
Schep de yoghurt erdoor.
-
Vermeng het gehakt met het uimengsel, het yoghurtmengsel, de Provençaalse
-
kruiden en zout en peper.
-
Vorm er 4 platte schijven van en wentel die door de bloem.
-
Snijd de tomaat in vieren, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in piepkleine stukjes.
-
Knip de peterselie erboven fijn en schep de Parmezaanse kaas erdoor.
-
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de lamsburgers in ± 10 minuten bruin en gaar; keer ze af en toe.
-
Schep de burgers op 2 borden en schep het tomaatmengsel erop.
-
Serveer met gebakken aardappelen en gestoofde komkommer.
-