Kalfsfricassee

Kalfsfricassee

Kalfsfricassee

Niveau: Gemiddeld Total Time 2 uren

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Verhit de olijfolie in een zware pan op een matig vuur.
  2. Doe er de blokken vlees in en bak die in ongeveer 10 minuten onder af en toe omscheppen rondom bruin.
  3. Strooi de bloem over het vlees en giet er de wijn bij.
  4. Draai het vuur lager, doe het deksel op de pan en laat het geheel vervolgens circa 10 minuten sudderen op een laag vuur.
  5. Voeg de ui, wortel, selderij en bouilon toe en schep goed om.
  6. Doe het deksel er weer op en laat alles 1 1/2 uur stoven.
  7. Voeg als de inhoud te droog wordt wat water toe.
  8. Breng op smaak met zout en peper.
  9. Voeg het citroensap en de rasp toe, roer goed om en bestrooi met de peterselie.
  10. Doe het kalfsvlees over op een schaal en dien op.

Notes

Kalfsfricassee
[instagram-feed]