Verwarm de oven voor op 180 graden.
Brownies
Ingrediƫnten
Instructies
-
Voeg de cacao toe en roer tot er geen klontjes meer zijn.
-
Haal het mengsel van het vuur en laat het even afkoelen.
-
Klop de eieren met het zout totdat ze beginnen te schuimen.
-
Mix daarna geleidelijk de suiker erdoor tot er een romig beslag ontstaat.
-
Voeg het cacaomengsel toe.
-
Zeef de bloem en schep dit handmatig door het mengsel.
-
Schep het geheel in een ovenschaal.
-
Bak het 30 minuten op 180 graden.
-
Haal de cake warm en nog enigszins vochtig uit de oven en snijd er grote vierkanten van (brownies).
-
Laat de brownies vervolgens afkoelen in het bakblik.
-
Als de brownies voldoende zijn afgekoeld kunnen ze uit het bakblik gehaald worden.
-
Halveer vervolgens de vierkanten. (Brownies zijn erg lekker maar ook erg machtig!)
-