Niveau: Gemiddeld
Marokkaanse spinaziestamppot

Variatietips:

  • – Schep 2 eetlepels uitgelekte kikkererwten en eventueel 1 theelepel harissa door de stamppot.
  • – Vervang de tomaatreepjes door dobbelsteentjes courgette.

    Marokkaanse spinaziestamppot

    Niveau: Gemiddeld

    Ingrediƫnten

    Instructies

    1. Was de spinazie twee keer, verwijder de harde stelen en hak de bladeren fijn.
    2. Snijd de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes.
    3. Snijd de munt en de koriander fijn.
    4. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn met de hete bouillon, de olie, de kaneel en de komijn en breng op smaak met zout en peper.
    5. Schep de kruiden, de spinazie en de tomaatreepjes erdoor, verkruimel de geitenkaas erboven en maal er royaal zwarte peper over.

    Notes

    Variatietips:
  • - Schep 2 eetlepels uitgelekte kikkererwten en eventueel 1 theelepel harissa door de stamppot.
  • - Vervang de tomaatreepjes door dobbelsteentjes courgette.
  • Keywords: winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman
    [instagram-feed]