Broccolistamppot met gruyère

Broccolistamppot met gruyère

Broccolistamppot met gruyère

Niveau: Gemiddeld

Ingrediƫnten

Instructies

  1. Snijd de aardappelen in stukken en kook die in 21/2 cm water met zout in 20 minuten gaar.
  2. Verhit de frituurolie, frituur de aardappelschillen goudbruin en laat ze op keukenpapier uitlekken.
  3. Bak het spek in een anti-aanbakpan uit, verkruimel het en meng het door de aardappelschillen.
  4. Verhit de (zonnebloem)olie, roerbak de broccoli en de paprikablokjes 5 minuten en meng er de maïs door.
  5. Giet de aardappelen af en stamp ze met de zure room, de geraspte kaas, zout en peper tot puree.
  6. Schep de puree op een schaal, verdeel er het roerbakmengsel omheen en schep het aardappelschil-spekmengsel erop.

Notes

Broccolistamppot met gruyère
Keywords: winter, stamppot, stamp, pot, koud, astrid veltman
[instagram-feed]