Paprikastamppot met maïs en mozzarella met tomatensaus
Paprikastamppot met maïs en mozzarella met tomatensaus
Ingrediƫnten
Instructies
-
Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar.
-
Bak de ui en de paprika 5 minuten zachtjes in 3 eetlepels olie.
-
Breng de gezeefde tomaten met de knoflookkruiden, een mespunt tijm en de suiker aan de kook.
-
Zet het vuur laag en laat de saus zonder deksel 10 minuten zachtjes koken.
-
Stamp de aardappelen met de melk fijn en roer er de ui, paprika, maïs, zout en peper door.
-
Zet de ring in de ovenschaal, schep de stamppot in de ring en verdeel de mozzarella erover.
-
Bedruppel met 1 eetlepel olie en bestrooi met de tijm.
-
Laat de kaas onder de grill in 10 minuten smelten.
-
Verwijder de ring en schep een deel van de saus rond de stamppot.
-
Serveer de rest van de saus erbij.
-